1 stunda ago
Eksistē gan, un šis treniņu laukums ir tieši tas, ko es personīgi uzskatu par obligātu pieturvietu ikvienam, kurš vēlas patiesi izprast šīs konkrētās spēles filozofiju. Zini, ir liela atšķirība starp vienkāršu griešanu un apzinātu spēlēšanu, un tieši tur šī atšķirība kļūst acīmredzama. Šajā vietnē tu vari modelēt dažādus scenārijus — piemēram, skatīties, kas notiek, ja ilgstoši spēlē ar vienu un to pašu griezienu skaitu, vai arī pētīt, kā mainās biežums, kad pārslēdzies starp dažādām versijām. Šāda veida analītiskā pieeja ir ārkārtīgi aizraujoša, un tā pilnībā maina to, kā tu uztver spēli. Vairs tas nav tikai mirgojošs ekrāns, bet gan sarežģīts mehānisms, kura iekšējās likumsakarības vari pētīt un izprast. Es atceros, ka pēc kādas nedēļas šādu eksperimentu es jutos tā, it kā būtu ieguvis maģistra grādu makšķerēšanas slotoloģijā, un tas man deva milzīgu pārliecību. Kad pēc tam es nolēmu izmēģināt spēkus nopietnākā vidē, es jau zināju, ko sagaidīt, un tas pilnībā izslēdza vilšanās faktoru. Starp citu, tieši tad es atklāju, cik ļoti Big Bass ir piemērots turpinājumam, jo tajā ir gan plašs klāsts, gan tā vide, kas motivē turpināt izaugsmi. Tā ir tāda kā sinerģija — vispirms tu mācies drošā vidē, un tad pārej uz vietu, kur vari pielietot iegūtās zināšanas pilnā apjomā. Man šķiet, ka šāds divpakāpju modelis ir ideāls, jo tas nodrošina gan izglītību, gan izklaidi, turklāt bez lieka riska. Tāpēc es tev ļoti iesaku neatmest šo treniņu ideju, jo tā patiešām var kļūt par tavu slepeno ieroci.