[LV|EU] Tornis, 22.sezona
Mēģināsim vēlreiz Antstasi Ultima uz Yulakia kartes ar SW tēliem.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...2950257727
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...3019570269
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...3019571546
redzēs kas sanāks!
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Jāizskatās būtu kaut kā šitā. P.s. šauj visi baigi tālu un baigi precīzi.

[Attēls: 20250119015409-1.jpg]
Tu kā civilists brauc un sastopi
[Attēls: 20250119015444-1.jpg]
un viņi uz tevi nereaģē
un Petros izskatās jocīgi
[Attēls: 20250119015714-1.jpg]
un tu pats vari saģērbties jocīgi
[Attēls: 20250119020112-1.jpg]
un braukt vari ļoti ātri
[Attēls: 20250119021035-1.jpg]
un vēl joprojām saskarties ar kļūdām
[Attēls: 20250119021358-1.jpg]
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Civilisti brauc ar parastajām mašīnām? Big Grin

Ja godīgi, karte neizskatās pārāk piemērota SW setingam, bet nu pofig, ar to var sadzīvot. Skatīsimies, kas no šī sanāks.
Atbilde
Sanāk diezgan slikti. Ja nelieto ACE, tad ieslēdzas vaniļas iestatījumi un tas ir slikti. Un tas ka ir SW ķēmiņi nenozīmē, ka spēlei vairs nav nepieciešama taktika, un var ignorēt fabrikas un resursus. Smile
Atbilde
Nu man pirmie iespaidi ir apmēram sekojoši. Vispirms tas, kas konkrēti no spēlētājiem ir maz atkarīgs:
  1. SW ekipējums. Es NEKO nezinu par SW ieročiem, līdz ar to ņemt jebkuru faktiski ir loterija, kad nezini, uz ko viņš ir spējīgs, cik tālu un precīzi šauj, kādu skādi nodara utt.
  2. Līdzīgi ar tehniku. Nu, tur brauc vai lido kaut kāda pretinieka tehnika - tas pats, nekad nevar zināt, uz ko viņa ir spējīga (vai viņa tikai brauc vai lido vai arī šauj). Nu, gan jau ar laiku VARBŪT iemācīsimies, bet sākums ir grūts.
  3. Pati karte un klasiskās Armas civilistu mašīnas SW setingā ierakstās samērā slikti, bet nu ok, kā ir tā ir, es varu ar to sadzīvot.
  4. Rodas vairāki īpatnēji ieroči, proti: manuprāt, SW ieroču šāviņi bieži vien lido LĒNĀK, nekā parasto šauteņu lodes. Ja tā, tad tas dīvaini, SW tipa ir enerģijas ieroči, kuru šāviņiem vajadzētu lidot daudz ātrāk (bet tad, protams, neredzētu smuko kinošno trasieri). Un vēl: nebija baigi daudz iespēju izmēģināt, bet manuprāt hoverkrafti ("Swamp speeder") ārpus ceļiem (pa pļavu) brauc samērā slikti.
  5. Vai nu karte ir sūdīgi optimizēta, vai kas cits, bet man vakardienas sesijā bija visnotaļ zems FPS (jūtami zemāks nekā iepriekšējā sezonā uz Šumavas).

Un vēl pāris vārdi par mums pašiem, jeb par lietām, ko varam ietekmēt:
  1. Man jau liekas, ka pašā sākumā mesties uz lidlauku (jo īpaši tādu, kur vēl 2 outposti blakus) nav pārāk saprātīgi. Ok, lootu mēs tur beigās salasījām tīri smuku, bet bez naudas un ar minimālu HR to vienu zonu noturēt tāpat nav baigo cerību.
  2. Saistīti ar iepriekšējo, droši vien tomēr sākot ar mazāku un pieticīgāku mērķi (resursiem vai fabriku), tomēr ir lielākas iespējas spēlēt koordinētāk un pēc kaut kāda viena plāna. Vakar bija diezgan paliels haoss, kad katrs dara kaut ko savu un beigās sanāk kā vēzim, gulbim un līdakai.
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: LvSnor, 1 Guest(s)