"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Eclesiar
|
2025-05-19 1:24
Šis nav vēstījums, ko es kādreiz esmu iedomājies rakstīt.
Pēdējos mēnešus es esmu vērojis spēli, kuru es kādreiz mīlēju, pasliktināties par kaut ko neatpazīstamu. Tas, kas savulaik bija dinamiska, konkurētspējīga un atalgojoša vide, ir apņēmis nekontrolēta reālā naudas tirdzniecība (RMT) un pilnīga administratīvas uzraudzības neesamība. Mūsdienās RMT mērogs ir ārpus kaut kā pieļaujama. Pārnesumi, palīgmateriāli un pat pilnie konti tiek atklāti nopirkti un pārdoti. Spēlētājus, kuri iegulda laiku, prasmes un stratēģiju, regulāri pārspēj tie, kas vienkārši pārvelk karti. Cīņas vairs neuzvar koordinācija vai taktika, bet gan ar to, kurš ir visdziļākais maciņš un visvairāk ārējie resursi. Tā ir kļuvusi par sāpīgu rutīnu, lai liecinātu par to, ka viens ļoti palielināja RMT spēlētāja demontāžu visas alianses-ar bezgalīgu daudzlīmeņu pārnesumu, medicīnisko somu un adrenalīna inžektoru piegādi. Un tas viss nopirka - nenopelnīts. Bet it kā ar RMT vien nepietiktu, situācija pasliktinājās, kad automatizācijas skripti, kurus izmantoja Saūda Arābijas spēlētāji, tika noplūduši sabiedrībai. Šie skripti, kas paredzēti kaujas un resursu kolekcijas automatizēšanai apaļo varoņu medaļu veidā un cūciņu banku aizpildīšanai, piedāvāja acīmredzamas un negodīgas priekšrocības. Sabiedrība izvirzīja trauksmi. Tika koplietoti ekrānuzņēmumi un video. Un tomēr atkal - administrācijas atbilde. Nav aizliegumu. Nav izmeklēšanas. Tikai klusums. Tika atklāta krāpšanās masveida mērogā, un izstrādātāji izvēlējās neko nedarīt. Visvairāk satraucošie nav šo ekspluatācijas esamība - tas ir fakts, ka tie tiek pieļauti. Noteikumiem acīmredzami nav nozīmes. Un tie, kas spēlē taisnīgi, ir vienkārši atstāti aiz muguras. Integritāte nav palikusi. Nav reālas konkurences. Vienkārši izmaksājam dominējošo stāvokli, scenāriju spēli un vadības komandu, kas nevēlas vai neieinteresēta, lai labotu to, kas ir salauzts. Šajos apstākļos es vairs nevaru attaisnot uzturēšanos. Es atsakos būt daļa no sistēmas, kas apbalvo krāpšanos un soda saistības. To sakot, es vēlos veltīt laiku šī ziņojuma beigās, lai pateiktos manai militārajai vienībai, 23 SAS pulkam, valstij - Dienvidkorejai (piezīme: saīsināts KR kā Korejas Republikā), mūsu komanda Sasokomori un pēdējais, bet ne mazāk svarīgi, mūsu alianse, zvērs no austrumiem (bfte). Jūs bijāt vienīgais iemesls, kāpēc es paliku tik ilgi, cik es to darīju. Draudzības, smiekli, cīņas, kurās mēs dalījāmies, es vienmēr tās nēsāju sev līdzi. Jūs bijāt bāksignāls par to, kāda varētu būt šī spēle, pat ja viss apkārt mums sabruka. Ar cieņu, neapmierinātību un smagu sirdi, Zikoshi. https://eclesiar.com/newspaper/260/article/1266
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)