[LV|EU] Tornis, 28.sezona
Es neatceros redzējis Eryx atslēgtu kastē, tāpēc izmantoju Saeghe, kas patiesi tankam īsti nav derīgs, bet tikai bruņumašīnam. Man pat ienāca galvā palaidnība https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3:_Arsenal , bet nē ne ne - spēlēsim godīgi! Big Grin
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Eryx un viņa raķetes Arsenālā un inventārā ir bez ikoniņām, tikai teksts, tāpēc izskatās spocīgi aizdomīgi un nekrīt acīs.

Bet vispār, cik es te testējos, tad Leclercs izskatās reāli overpowerots, jā, sabojāt viņu var, bet panākt pilnīgu destrukciju ir praktiski neiespējami. Man viņu sašaut līdz sprādzienam izdevās tkai no vaniļas tankiem.

Bet labi ka atgādināji, iešu patestēt, kā pret Leclercu uzvedas vaniļas-CUP standarta ieroči.
Atbilde
Īsāk sakot, labā prakse tomēr būtu bijusi likt pret frančiem frakciju ar CUP damage modeli, pret RHS Leclercs ir ja ne gluži praktiski neiznīcināms, tad ļoti tuvs tādam.
Atbilde
Nu nevajag pārspīlēt, jo Kagoru Leclercā tak sašāva, jā ne kājnieki, bet tanku kaujā viņu var "uzrakt", jā varbūt ne ar pirmo šāvienu.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Franči Leclercu sašaus, jā. ARD (kuri bāzējas uz RHS) - teorētiski arī, bet daudz lēnāk, un tur pārsvarā caur pakāpenisku sabojāšanu un apkalpes izsišanu.
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)