Zigitis saka ...
Nu, re. Labi, ka atgādinājāt par sevi, - kaut kas ne visai sakarīgs ienācis e-pastā. Biju par jums pavisam aizmirsis. Daudz ūdens aiztecējis. Latvijas info telpa man kļuvusi pagalam neinteresanta, - esmu šo "valsti" savā prātā un attiecībā pret to norakstījis kā neveiksmīgu un neizdevušos projektu, tāpēc nekāds lielais sarunu biedrs acīmredzot nebūšu.
Atbilde
( 0:32)Zigfrids Raksta: Nu, re. Labi, ka atgādinājāt par sevi, - kaut kas ne visai sakarīgs ienācis e-pastā. Biju par jums pavisam aizmirsis. Daudz ūdens aiztecējis. Latvijas info telpa man kļuvusi pagalam neinteresanta, - esmu šo "valsti" savā prātā un attiecībā pret to norakstījis kā neveiksmīgu un neizdevušos projektu, tāpēc nekāds lielais sarunu biedrs acīmredzot nebūšu.

O jā, "daudz ūdens", kaut gan nemaz ... nieka 3 gadi, kaut gan man likās ka vairāk. Varbūt es skaitu klāt SF laiku, nespēju atdalīt, jo Zigītis ir Zigītis. Bet jā pirms Jāņiem, man uzradās  ‪Guntis Stirna https://bsky.app/profile/stirnagun.bsky.social, un es atcerējos Kudali jeb  Kundalini1. Un kad mūs ir ietekmējis "projekts", lai kāds arī viņš tur nebūtu, un tur labākais piemērs ir Andrejs Upītis, 1919 gada kultūras "komisārs". Bet ir vajadzīgi cilvēciski kontakti, lai var padiskutēt, un man šausmīgi nepatīk diskutēt angliski, savukārt latvieši ir "pārgudri" un nesabiedriski. Un man nav vajadzīgs otrs latvietis, lai manai "škinķmaizītei" būtu gards "saldais ēdiens". 
Es piemēram esmu sajūsmā par Austras Skujiņas, par viņas veikumu nieka 23 gados. Viņas mīlēja vilkt ārā, kad bija tā sauktie padomju atkušņi, kad Maskava ļāva brīvāk uzelpot nacionālām minoritātēm. Bet reizēm viņa ir par smagu un tāpēc es paralēli klausos Kazuo Ishiguro "Klāra un saule", kur attīstīta tēma par, kā no AI viedokļa izskatās cilvēks ikdienā.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)