2023-08-24 13:02
(2023-08-23 20:39)Zigfrids Raksta: To es Zigiti saprotu, tā ir aktīva pretošanās ienaidnieka iebrukuma gadījumā, un par to nav žēl cietumā sēdēt. Smile Es ceru, ka Zigītis arī tā rīkosies, ka Lukašenko tanki iebruks Latvijā
Ceri vien, tomēr tas tā nebūs. Par ko sēsties cietumā? Cīņā par kariņiem pie varas? Par ierēdniecības iespēju turpināšanos zagt? Par Stambulas konvenciju un praidu Rīgas ielās? Paldies, es personiski palaidīšu pa priekšu citus, kuriem tas viss ir svēts. Un, ja mani vai dēlus ar varu kaut kur iesauks, pirmā iespēja, un es izsaucu pa rāciju Volgu ,man izskaidro, kā varu nonākt līdz pretējām pozīcijām, un es padodos. Riskēt ar veselību un dzīvību "valsts 404" dēļ? Nu, nē, tik muļķis es neesmu. Un arī dēliem to pašu iestāstīšu un iemācīšu.
Ar šo paziņojumu vajadzētu aizstāt Blaumaņa "Tālavas taurētāja" vārdus , kā visticamāk arī bija vēsturiski - un vēsturiskais paziņojums bija - "ko tad es, es jau neko" Un ne velti, meduza.io stāsta par "Stokholmas sindromu", kad ķīlnieks sak aizstāvēt teroristu. Tu esi apmulsis un nespried vairs racionāli, bet kā tevi spiež emocijas, un "kopā ar netīro ūdeni izgāz arī mazuli" Tā sakot, vajag laiku ko veltīt sev
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs