2023-08-26 15:36
(2023-08-25 15:56)Zigfrids Raksta: Es ceru, ka tava sieva tevi pie bērnu audzināšanas īsti nelaida, bet tikai baidīja viņus ar to ka ja neklausīs pasauks tēti. Big Grin Jo pedagoģiskas piegājiens ir reti amizants, un diez vai 21.gs atbilstošs. Un vienlaikus tas izskaidro, kāpēc tev ir dziļi naidīgas attiecības ar valsti, kāpēc tu novēli savai dzimtajai valodai iznīkšanu un tautai asimilāciju. Tāpēc es Tev ar iesaku "pastaigāt gar jūru" un izdomāt attiecību modeli ar valsti kur noteicoša loma būtu Tev (un nevis sievai (valstij), tā sakot - varas dalīšana, kur, protams, ir iespēja "spiedīgas neapmierinātas vajadzības apmierināt informatīvā alko ... telegrāfā") .
1. Es bērnus neaudzinu tāpat kā kaķus. Tu, cik saprotu, atšķirību nesaproti. Tev pašam bērni ir?
kāpēc tu novēli savai dzimtajai valodai iznīkšanu un tautai asimilāciju
Jā, par to ar iet runa, ka, iespējams, "tu pļauj to ko pats esi sējis", proti, tava mijiedarbība un iracionālās ekspektācijas (kas ir raksturīgas postpadomju cilvēkiem) ir radījušas tavas sliktās attiecības ar valsti, kas vīzdegunīgi attiecas pret cilvēkiem. Un savā ziņā, es pie šīs vīzdegunību vainotu valsts "jaunību" un pamestību.
(2023-08-25 15:56)Zigfrids Raksta: 2. Lūk, šis šodienas "patriotu" izpildījumā man nav saprotams. Nu, nespēju es saprast, nespēju. Ja esmu pārpublicējis pašas "valsts 404" datus par dzimstību un pievienojis savus secinājumus par tiem, tad es "novēlu dzimtajai valodai iznīkšanu un tautai asimilāciju"? Nu, tas ir tikpat glupi, kā, ja tava sieviete nostājas uz svariem un lūdz sevi nosvērt, tu nolasi viņai svaru rādījumu, bet viņa sāk ķērkt, ka tu viņu uzskati par resnu, ka tu novēli viņai lieka svara dēļ saslimt ar kādu slimību un nomirt. Un beigās vēl piemetina: "Slepkava! Tu esi slepkava!" Tev, iznāk, bija jāiebāž galva smiltīs un jāizliekas, ka tu neproti nolasīt, vai jāpasaka nepareizs svars (mīnus ... kg).Attiecībā uz patriotiem tā ir, jo muļķi nevar būt nekas izņemot muļķus. Un tas ka 5 muļķi savācas un 6 no viņiem uzrīko patriotiski konservatīvu organizāciju, tas nemaina viņu būtību - viņi vēl joprojām ir muļķi. Un diemžēl muļķi ir neatņemama sabiedrības sastāvdaļa, bet nav normāli, ka aktīvākie un skaļākie sabiedrības locekļi ir muļķi.
Kādi patrioti, tāda valsts.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs