Zini, šajā "valstī" ir bijis tik daudz sākotnēji labu ideju ... Nu, kaut vai AirBaltic ... Reģionā vadoša aviokompānija, kura palīdzēs Rīgai attīstīties par Baltijas lidojumu centru, t.i., igauņi un leiši, ja kur lidot gribēs, - tikai no Rīgas lidostas un ar Air Baltic. Kā saka par zinātniekiem, "lai ko izgudro, galarezultātā tiek ražoti ieroči," tāpat par "valsts 404" varu var pateikt tikai vienu: "Lai kādām idejām ķeras klāt, galarezultātā iznāks sile." OIK arī bija savā būtībā superideja - "valsts" enerģētiskā neatkarība, decentralizēta enerģijas ražošana, kas karu un citu satricinājumu apstākļos ir svarīgi, utt. Kas iznāca beigās? Kārtējā SILE. Vai nav jau redzēts, kad kaut ko optimizē, izrādās, ka ierēdņu beigās ir kļuvis vēl vairāk un arī tēriņu - tāpat. Un šeit būs precīzi tāpat, ja jau pat, sludinot, ka mēs esot nākošie rindā aiz Ukrainas, paralēli paklusām mēģina nofenderēt 220 milj. armijas pārtikas apgādes naudas. Tā kā gaidi vien Laimes lāci tālāk. Atnāks, nešaubies! Un vēl kliņģeri no debesīm lielā skaitā kritīs.
Nu uz Hobita jautājumu es atbildēju ar pietiekami daudz informācijas, protams, tas nav jā vai nē, kā to pieprasa bībele, bet ar bagātu izejas stāvokli aprakstu tālākai analīzei. Brīnumiem es neticēju 90 gadā un turpinu neticēt, un iesaku ari jums jums attiekties pret procesiem Latvijā attiekties ar skepsi un kritisku domāšanu.
Saproti, Tavs domāšanas veids un uztvere nav identiski citu domāšanas veidam un uztverei, līdz ar to, lai kaut kas būtu saprotams, nepietiek ar atbildi, kura atspoguļo kādu piekto gājienu Tavu loģisko spriedumu ķēdē. Citi domā savādāk, līdz ar to ir jāskaidro viss, sākot no jau pirmā secinājuma.
Nu uz Hobita jautājumu es atbildēju ar pietiekami daudz informācijas, protams, tas nav jā vai nē, kā to pieprasa bībele, bet ar bagātu izejas stāvokli aprakstu tālākai analīzei. Brīnumiem es neticēju 90 gadā un turpinu neticēt, un iesaku ari jums jums attiekties pret procesiem Latvijā attiekties ar skepsi un kritisku domāšanu.
Saproti, Tavs domāšanas veids un uztvere nav identiski citu domāšanas veidam un uztverei, līdz ar to, lai kaut kas būtu saprotams, nepietiek ar atbildi, kura atspoguļo kādu piekto gājienu Tavu loģisko spriedumu ķēdē. Citi domā savādāk, līdz ar to ir jāskaidro viss, sākot no jau pirmā secinājuma.