2024-04-05 17:27
(2024-04-04 20:03)Zigfrids Raksta: Ja došos pie urnām, man kandidāts, par kuru balsot, ir skaidrs.
Nu es ar labprāt dotos, jo mani neapmierina mani iepriekšējie deputāti - Nils un Andris. Pilnīgi tukša loze
Tikmer Grieķiju gaž no kājam politiskais spams:
Citāts:Divus mēnešus pirms grieķu balsojuma Eiropas Parlamenta vēlēšanās politiskā surogātpasta sūtīšanas skandāls ir piespiedis vienu no kandidātiem izstāties no vēlēšanām un iestādes ir sākušas izmeklēšanu lietā, kas valstī atkal ir izraisījusi bažas par datu noplūdi. Pagājušajā mēnesī simtiem grieķu, kas dzīvo Eiropas valstīs un Amerikas Savienotajās Valstīs, sūdzējās pēc tam, kad saņēma nevēlamus e-pastus no ES likumdevējas Annas-Mišelas Asimakopulu (Anna-Michelle Assimakopoulou), valdošās konservatīvās partijas "Jaunā demokrātija" biedres. Saistībā ar šo gadījumu divas amatpersonas atkāpās no amata, un izmeklēšanu veic Atēnu prokuratūra un neatkarīgā Grieķijas datu aizsardzības uzraudzības iestāde HDPA. HDPA priekšsēdētājs Konstantins Menoudaks intervijā aģentūrai AFP sacīja, ka, lai gan personas datu ļaunprātīga izmantošana vēlēšanu kampaņu laikā nav nekas neparasts, pārkāpuma mērogs ir bezprecedenta gadījums.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs