[LV|EU] Tornis, 20.sezona
(7 stundas ago)hobbit_lv Raksta: Ja mani tagad nepieviļ atmiņa, tad vienu Merkavu no akmeņu labās puses man izdevās sašaut gana labi. Boti-prettankisti arī kaut ko šāva, bet manējiem bija tikai MAWSi, nevis Javelini vai Metisi, un izskatās, ka pret tankiem tas tomēr strādā sūdīgi.
Pie otrās Merkavas šaušanas procesa vidū, es pamanīju, ka visi boti ir "pakrituši", proti, ka man "RX atslēdzies". Un tā kā vienība atradās Merkavu un palīgmašinu "tankodroma vidū", tu nekādu medicīnisko palīdzību sniegt botiem nespēj. Un tad es sapratu, ka "ir jāmaina pozīcija".

(7 stundas ago)hobbit_lv Raksta: Šādā sakarā arī pārdomas par "pacelšanu augšā" un traģikomisko cirku. <..> Katrā ziņā Liberation RX "revive" funkcija izlaiž spēlētājus, un viņi kļūst mazāk piesardzīgi attiecībā uz iespēju "nomirt".
Nu tāds RX ir, bet ir situācijas, kas protams saērcina, kad nav cita varianta, kad cilvēks spēlētājs ir sliktākais no vienības - un viņam ir viens uzdevums, kustēties, lai būtu pretinieku botiem tēmeklis, lai viņi sāk šaut, un tavi boti viņu varētu nošaut.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Ziņas šai virtenē
[LV|EU] Tornis, 20.sezona - LvSnor - 2024-08-23 11:21
RE: [LV|EU] Tornis, 20.sezona - LvSnor - 4 stundas ago

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: hobbit_lv, 2 Guest(s)