Eclesiar
Pamata ceļvedis

Eclesiar ir bezmaksas tiešsaistes ģeopolitiskās stratēģijas spēle, kurā jūs varat kļūt par lielāko karavīru, ekonomisko magnātu, plašsaziņas līdzekļu magnātu vai kļūt par politiķi, kas vada ceļu! Es iesaku izmantot vadīto apmācību, kas parādās spēlē, lai mazliet pastāstītu par spēli. Pievienojieties arī Eclesiar Discord: https://discord.gg/ez3xugxqwj

Bāzes spēles informācija:

Reģenerācija ir 1 enerģija ik pēc 2 minūtēm un 1 pārtikas ierobežojums ik pēc 45 minūtēm
Zelts tiek izmantots, lai izveidotu uzņēmumus, sagatavotu likuma priekšlikumus, rīkoties ar spēlētājiem un daudz ko citu. Zelts tiek iegūts ar ikdienas misijām, kaujas caurlaidi, visaugstākajiem postījumiem abās pusēs, cūciņa, turnīri, tirdzniecība ar spēlētājiem.
Valūta tiek nopelnīta, strādājot, un jūs to izmantojat tirgum.
Ēdot pārtiku, q1 pārtika dod jums 10 enerģijas, un katrs līmenis nodrošina vēl 10 līdz Q5, kas dod 50 enerģiju.

Ikdienas uzdevumi

Šai stratēģijas spēlei ir daži ikdienas uzdevumi, kas jums būs jādara, lai sasniegtu savus mērķus.

Darbs: tas piešķirs naudu, ko tērēt precēm no tirgus.

Vilciens: kļūt stiprākam un nodarīt lielāku kaitējumu cīņās.

Veiciet ikdienas misijas: ļoti svarīgas! Tie dod zeltu katru dienu: 0,4 g uz misiju, kas nozīmē 3,2 g dienā! Un viņi dod progresēšanu BattlePass, kas arī dod bezmaksas preces un naudu.

Cīņa: vairāk cīņu ātrāk XP progresēšana nozīmē līmeni augšup, kas dod 1G un arī cīņu, dod iespēju apaļš varoņu medaļai - augšējie bojājumi abās pusēs.
Zemāk redzamajā attēlā es iezīmēju, kā jūs varat piekļūt šīm darbībām, visām šīm darbībām ir 2 veidi, izņemot misijas. Es tos iezīmēju atbilstošās krāsās.

Piezīme: misijai jums ir jānovērš virs viņiem uz darbvirsmas vai noklikšķiniet uz mobilā telefona

Kā veikt ikdienas misijas?

Ir dažādi misiju veidi, sākot no savas enerģijas izmantošanas līdz dalībai tirgū, ejam cauri dažiem padomiem, kā tās pabeigt:

Pērciet/pārdodiet vispārējā tirgū: vienkāršākais veids ir ievietot 1 preci tirgū un iegādāties to pats. Esiet piesardzīgs arī, lai to neliktu par zemāko cenu, tāpēc tā netiek nozagta. Darot to, jūs aizpildīsit kādu no misijām.

Pirkt/pārdot valūtas tirgū: šajā gadījumā pirkt no sevis nav iespējams, taču ir iespējams iegādāties citas valūtas vai jūsu valstis par ļoti lētām, piemēram, 0,01, kad jums ir “jāpārdod”, jums tas vienkārši jāievieto tirgū, un misija tiek veikta.

Izmantojiet zemes ieročus: tam ir nepieciešams 1 zemes ierocis, iegūstiet to, iegādājoties to tirgū vai pats ražojot.

Izmantojiet gaisa ieroci: līdzīgi kā iepriekš, es neieteiktu mēģināt to pats ražot

Izmantojiet enerģiju / darījumu hits misijās: būtībā tas, ko saka, vienkārši jācīnās cīņās, un tās ir iespējamas bez ieročiem.

Atgūstiet enerģiju: pabeidziet šo misiju, ēdot ēdienu, jūs kaut ko saņemat pēc spēles sākumā un vairāk, ko varat iegādāties tirgū.

Darbs kā vadītājs: jo tas jums ir jāpiešķir uzņēmums, ja viss notiek pēc plāna, kas atver jūsu uzņēmumu, ir iespējams līdz 2. vai 3. dienai, un arī ir iespējams tajā darboties kā pārvaldnieks zem manām vietām -> Bizness -> strādāt kā vadītāja cilne un atlasīt uzņēmumu un strādāt zemāk šajā lapā (šis nav parādīts attēlā zemāk).

Atkal es atzīmēju vietas, kur iepriekšminētās lietas var atrast ar dažādām krāsām.

Es iesaku pārbaudīt arī spēles wiki: https://eclesiar.fandom.com/wiki/eclesiar_wiki

Ar cieņu,

Eclesiar komanda
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Ziņas šai virtenē
Eclesiar - LvSnor - 2025-03-02 16:40
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-02 16:48
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-02 21:26
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-02 21:32
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-03 1:14
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-06 22:56
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-10 2:43
RE: Eclesiar - LvSnor - 2025-03-16 11:31

Pārlēkt uz: