kibermobings
https://www.facebook.com/share/p/1NMW8qfcir/
Linarts Hartmanis
Kaut kad uznāca lielā vēlme no "Google" izdzēst savus datus, piemēram to, ka esmu bijis "Progresīvajos", jo vienalga kādu rakstu es internetā ievietošu, tad vienmēr kāda 1/3 komentētāju fiksi "pagūglēs" kas es tāds par fruktu un ātri uzburs galvā ainu, ka esmu "liberastu cūka" un pilnībā izgaisīs jebkāds raksta konteksts un būs gatava stereotipizēta interpretācija par visu teikto, piesauks Kremļus un bla bla bla - nu labi, lai jau geji un lesbietes precas, bet nu tā "Q+" daļa tajos "spektros" un visa tā "identificēšanās" liekas kaut kāda slima padarīšana, bet nu, sūds ar visu, ne jau tamdēļ man tā partija likās saistoša, pa lielam strādnieciņu tiesības.
Bet nu, stāsts par to, ka reiz kāds minēja cik vienkārši tas esot par sevi personas datus no "Google" izdzēst, izrādās, ka ne vella - tur ir vesels garš jo garš iesniegums jāraksta un jāpamato pa sīkiem punktiņiem cik aizskaroša un nepatiesa, nevēlama liekas attiecīgā informācija, to visu izvērtēšot kaut kādu 90-180 dienu laikā un ar piebildi, ka, visdrīzāk jau neko nedzēsīs. ?
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Ziņas šai virtenē
kibermobings - LvSnor - 2025-04-18 20:04
RE: kibermobings - LvSnor - 2025-05-06 12:39

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)