Izraēlas-ASV iebrukums Irānā
Vienu dienu pēc triecieniem Irānai, kas nogalināja ajatolla Ali Khamenei un iesaistīja reģionu karā, prezidents Tramps šorīt man teica, ka valsts jaunā vadība vēlas ar viņu runāt un ka viņš plāno to darīt.

"Viņi vēlas runāt, un es esmu piekritis runāt, tāpēc es runāšu ar viņiem. Viņiem tas bija jādara ātrāk. Viņiem vajadzēja ātrāk dot to, kas bija ļoti praktisks un viegli izdarāms. Viņi gaidīja pārāk ilgi," Tramps man teica telefonsarunā no sava Mar-a-Lago kūrorta īsi pirms 9:30.

Uz jautājumu, vai viņa saruna ar irāņiem notiks šodien vai rīt, Tramps atbildēja: "Es to nevaru jums pateikt." Viņš norādīja, ka daži no pēdējo nedēļu sarunās iesaistītajiem irāņiem vairs nav dzīvi. "Lielākā daļa no šiem cilvēkiem ir prom. Daži cilvēki, ar kuriem mums bija darīšana, ir aizgājuši, jo tas bija liels panākums, "viņš man teica. "Viņiem to vajadzēja izdarīt ātrāk, Maikl. Viņi varēja noslēgt darījumu. Viņiem tas būtu jādara ātrāk. Viņi spēlēja pārāk jauki." 

https://www.theatlantic.com/national-sec...ns/686201/

Uz šo brīdi sanāk, ka sauszemes iebrukums nenotiks agrāk kā vēlēšanas ASV, ja notiks vispār.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Ziņas šai virtenē
RE: Izraēlas-ASV iebrukums Irānā - LvSnor - 5 stundas ago

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)