(2026-06-26 8:27)Zigfrids Raksta: Jā, latvieši tik tiešām ir pārgudri, bet pasaule taču ir liela.Jā, cilveku ir daudz.
Citāts:2024. gada jūlijā pasaules iedzīvotāju skaits bija 8,1 miljardi. Pasaules lielākā valsts pēc iedzīvotāju skaita ir Indija, kas 2023. gada pirmajā pusē apsteidza Ķīnu.
Ups, es nemaz neesmu pamanījis ka gribu mazliet draudzēties ar lielāko nāciju (Indiešiem) nejaušām apmeklējot indiešu kebabus.
Nedz hindi, nedz ar Bengāliski es gan neprotu un angliski sazināties es ar negribu, bet viņi ir jauki un trešajā mēnesī parasti jau zin savu izvēli latviski
(2026-06-26 8:27)Zigfrids Raksta: Man allaž ir Krievijas vai Baltkrievijas forums rezervē gadījumam, ja kāds provinces vietējais centrists (foruma admins) iedomājas sevi Trampa ādā. Valodas prakse un komunikācija. Ne tikai ar krieviem un baltkrieviem, bet arī, piemēram, ar lietuviešiem tur notiek. Ir ļoti patīkami saprast, ka vienkāršo ļaužu starpā nekādu tēvzemju dalīšanu nav, tātad visus netīrumus (impēristus tur un liellatviešus un lielpatriotus šajā pusē) rada varas.Mani no šādām domām, novirzīja pārs dienas Skaistkalnē, kuri vietējie Zemessargi mobilizējās, lai atsistu "lietuviešu" iebrukumu zaļumballē.
Man īsti tautu draudzības mīts neuzrunā. Un diemžēl, postpadomju "austrumslāvi" ir jāsaprot "pareizi", tas gan nereti nav "tiešā nozīmē", bet kontekstā, kas ir pagrūti nedzīvojot tur "viņu kontekstā". Un ļaunais slāvu slepkavošanas karš atņēma man iespēju sajūsmināties par Fjodoru, bet tāda ir dzīve.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs