2026-06-28 2:46
(2026-06-27 0:28)Zigfrids Raksta: Tādai ir jābūt tautas inteliģencei. TAUTAS, nevis varas inteliģencei, un šeit ir liela atšķirība.
Liek iesmaidīt vienas daļas divkosība.
Es Zigīti izlasīju tavu ziņu vismaz 5x, jo tagad to "braucēju" uz "tautas" rēķina ir ļoti daudz - populārākie ir NA ar politiskās prostitūtas Lianas Langas "Mēs gribam, lai latvieši kā tauta turpinātos cauri laikiem." (tā sakot, kuri mudaki vēl mūs varētu ievēlēt!)
Un cerēt, ka tautai ir brīvs laiks tagad, kad visiem ir jāmaksā par Trampa ēverģēlībām Irānas tuksnesī, lai piesegtu bērnu slepkavas Netanjahu genocīdu Libānā un Palestīnā, reāli neko neizdarot. Un ar ko aizstāt ASV jau īsti nav. Un es jau esmu tāds īsteni padomju cilvēks, un man tie kumēdiņu rādītāji tik vien interesē, cik no viņiem uz uzrīkot kārtīgu aģitbrigādi, lai palasa karavīriem priekšā pasakas. Un Gundars aizbrauks - tā sakot, "karlsons" viņu ir labi apmācījis. Un Šapīro ir vienkārši vecs - viņš pēkšņi nevar "iebraukt", kāpēc pēkšņi priekšvēlēšanu laika "karš" ir kļuvis nozīmīgs. Jo jebkuram padomju cilvēkam "karš" ir bijis vienmēr apkārt, kas TAGAD pēkšņi izmainījies?
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs