ACE uzstādījumi
Es te vienu vakaru uzmetu aci, un izskatījās, ka tomēr vēlamais rezultāts pagaidām nav sasniegts: 
  • Vienkāršākā pārbaude ir "staminas tests", t.i. tupa piekraujies un bizo apkārt. Tas ko gribam sasniegt - lai noguruma nav vispār, nu vai viņš iestājas ļoti lēni (un ātri izbeidzas atpūšoties) - tur pagaidām feils (bet tā ir mana vaina, pie atkārtotas pārbaudes atradu trūkstošu ķeksi savos settingos - būs jāapdeito);
  • Otrā pārbaude, mazliet grūtāk kontrolējama, ir "sarežģītās medicīnas tests", nu jeb ir jāmēģina savainoties samērā nopietni, bet vēlams tā, lai nezaudētu samaņu. Sagaidāmais rezultāts - nav lūzumu, asiņu zudums maģiski pazūd līdz ar pilnu pārsiešanos un atsāpināšanos, Personal Aid Kit var lietot jebkurš un tas izārstē ievainojumu kā nebijušu, Adenozīns nav vajadzīgs vispār, sirdrsklauvju nav, IV var ieliet jebkurš jebkad. Šis arī izskatās, ka pagaidām tas, ko gribam, nav - es nokritu no pils mūriem un tomēr veiksmīgi salauzu kājas Big Grin

Nezinu, ja variants ar TXT faila importu neiet, varbūt jāpamēģina servera addon optionos būtiskākie ķekši salikt manuāli. Teorijā tam it kā vajadzētu strādāt - bet tas ir tikai teorijā...

Nu pašā sliktākajā gadījumā laikam nāksies spēlēt ar tādu ACE, kāda nu mums viņa ir un vienkārši pieņemt to kā spēles nosacījumus Confused
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)