Vai Bībele ir pārāk "seksuāli atklāta" priekš nepilngadīgajiem?
Vai Bībele ir pārāk "seksuāli atklāta" priekš nepilngadīgajiem? Kanjona neatkarīgais skolu rajons Teksasā acīmredzot bija noraizējies, ka tā varētu būt. Apgabals šomēnes izņēma Bībeli no skolu bibliotēku plauktiem, pārskatot potenciāli "seksuāla rakstura materiālus".

Mja, es pat ātrumā nevaru komentēt. Nu tur meitas pieguļ Tēvu, tas jau nav nekas seksuāls, bet vienkārši perversi. Man izklausās pēc agnostiķu sazvērestības!

"Ļaujiet man pateikt ļoti skaidri: Bībele un citi reliģiskie teksti ir aizsargāti saskaņā ar HB 900... Jebkurš apgalvojums par pretējo sakņojas vai nu valsts likumu nezināšanā vai atklātā naidīgā pretrunā ar tautas gribu," rakstīja Patersons. vēstuli Flušem. "Jūsu HB 900 interpretācija ir ne tikai pilnīgi nepareiza, bet arī jūsu lēmums aizliegt Bībeli, visticamāk, bija nelikumīgs."
https://reason.com/2024/12/31/bible-back...al-content
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
[Attēls: e4e87bbbe712c710fb387221fd6a0018eb27730d.png]
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)