Eclesiar
Eclesiar: The Ultimate MMO Strategy Game
Reģistrācijai https://eclesiar.com/referal/9187
https://eclesiar.com/login
https://eclesiar.com/

Pēc visiem aprakstiem izklausās pēc erepublik.com kāds no konkurentiem. Lai Tevi tur uztvertu nopietni, prasa reģistrēt telefona numuru, par ko vajag padomāt.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Es esmu nopakojies Klaipēdā, kas ir gandrīz vai Latvija. Smile 1 diena, pērku mazi, strādāju, šauju Smile

LEAVE YOUR LEGACY AT ECLESIAR AND MAKE THE MOST OF THIS NEW SOCIAL BROWSER-MOBILE GAMING Experience.
ATSTĀJIET SAVU MANTOJUMU UZ ECLESIAR UN IZMANTOJIET ŠO JAUNO SOCIĀLO, PĀRLŪKA UN MOBILO, SPĒĻU pieredzi.
"Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs
Atbilde
Sveicieni visiem Eclesiar pasaules pilsoņiem un it īpaši ASV pilsoņiem!

Pirmkārt, ļaujiet man pateikt paldies visiem, kas mani atbalstīja par ASV KP stāvokli! Es esmu dziļi pagodināts, un es darīšu visu, kas nepieciešams, lai ASV atnestu visu slavu, ko tā ir pelnījusi!

Beacuse mums ir daudz darba, ļaujiet man vispirms iepazīstināt jūs ar savu kabinetu par to, kas man tika norīkots, lomas tiek piešķirtas cilvēkiem, kuriem ir zināšanas un kuri ir gatavi veikt smagu uzdevumu, lai atjaunotu valsts. Būs arī konsultantu skaits, kas palīdzēs saglabāt valdības augsto efektivitātes rezultātu.
Tāpēc es jums iepazīstinu ar nākotnes ASV valdību:

CP> Jedanjedini
VCP> DestRUCTorXD
Aizsardzības ministrija> Thracius
Attīstības ministrija> Savantdream
Iekšlietu ministrija> Sosasosta
Ekonomikas ministrija> DestRUCTorXD

ASV stratēģiskie plāni

Pirms es sāku ar mūsu nākamā mēneša plāniem, es ar šo aicinu jūs uz mūsu nesaskaņas. ASV pilsoņiem šeit ir tas, kur mēs organizējam un koordinējam savus uzdevumus, lai vieglāk sazinātos, lai jūs tur atrastos. Arī citu valstu pilsoņiem jūs esat vairāk un laipni aicināti pievienoties mums, mums ir riska naktis, jautri, tirdzniecības kanāli, vēstnieku istabas un neatkarīgi no tā, kas nav. Valstu pārstāvji, kas dažas no valstīm jau ir, lūdzu, pievienojieties, lai mēs varētu apspriest jebkādu iespējamu problēmu vai sadarbību starp mūsu mīļajām valstīm.
Discord Link> https://discord.gg/bu4vavbxmb
Ekonomija

Mūsu galvenā uzmanība tiks pievērsta turpināšanai ar ekonomikas atjaunošanu. Valstu saimniecības būs pilnā jaudā īsā laikā un ievērojami uzlabos mūsu krājumus. Mēs arī centīsimies saglabāt stabilu monetāro tirgu bez dažām augstākām svārstībām. Lauku tirgus jau ir patiešām labā formā, un mēs to sagriezīsim, lai tas būtu ideāls mūsu pilsoņiem, taču tā būs tēma kādam citam rakstam, kas drīz ieradīsies.
Attīstība

Iepriekšējā ASV CP termiņā mēs jau paveicām patiešām labu darbu, atjaunojot savu valsti. Tāpēc ar jau labu bāzi mēs tagad tikai turpināsim attīstīt un dot saviem pilsoņiem visas iespējas, kas vajadzīgas viņu nepārtrauktai attīstībai.
Ārlietas

Kā jau zināms, ASV šobrīd ir neitrāla valsts un tā paliks tāda. Nap drīz būs beidzies, bet ASV nemainīs savu politisko kursu, kas centīsies pēc iespējas vairāk saglabāt. Iepriekšējos karos mēs cieta smagi, tāpēc tagad veltīsim laiku, lai vēlreiz iegūtu mūs formā. Protams, ja ir kādi potenciāli draudi, ASV veiks visas nepieciešamās darbības, lai sevi aizstāvētu un mūsu tiesības pārvaldīt galvenās teritorijas.

Ziņojums spēles administrēšanai

Spēles administrēšana, mēs aicinām jūs pārskatīt jūsu gājienus. Kā jūs jau zināt, daudzi spēlētāji ir pametuši spēli daudz konkrētu iemeslu dēļ. Lūdzu, padomājiet par jūsu pieņemtajiem lēmumiem, jo šiem lēmumiem jau bija liela ietekme uz spēlētāju bāzes samazināšanu. Spēlei ir liels potenciāls, un neiznīciniet to par dažiem nepārprotamiem lēmumiem! Paldies!

Beidzot mēs nonācām līdz manas pirmās runas beigām kā Amerikas Savienoto Valstu CP! Personīgi es ceru, ka marta laikā mums būs lielisks laiks un ka mēs saglabāsim pozitivitāti starp sevi!
Ļaujiet padarīt Ameriku atkal lielisku!
Atbilde
https://play.google.com/store/apps/detai...m&hl=en-US

Free MMOG Strategy browser and mobile game where you can conquer the world. From a business perspective, and where politics and war assemble. 
Bezmaksas MMOG stratēģijas pārlūks un mobilā spēle, kurā varat iekarot pasauli. No biznesa viedokļa un kur pulcējas politika un karš.
Atbilde
Kā jau redzam ASV prezidenta uzrunā ir diskutabla attieksme pret administrāciju, proti, Cicerona kungu. Proti, mēs jau esam "uzmetuši lūpu" edomination administrācijai, tā kā esam jūtīgi.
Savādāk, piefiksējām, ka diennakts maiņa ir kā Londonā proti +2h, pēc Rīgas laika.
Atbilde
Pamata ceļvedis

Eclesiar ir bezmaksas tiešsaistes ģeopolitiskās stratēģijas spēle, kurā jūs varat kļūt par lielāko karavīru, ekonomisko magnātu, plašsaziņas līdzekļu magnātu vai kļūt par politiķi, kas vada ceļu! Es iesaku izmantot vadīto apmācību, kas parādās spēlē, lai mazliet pastāstītu par spēli. Pievienojieties arī Eclesiar Discord: https://discord.gg/ez3xugxqwj

Bāzes spēles informācija:

Reģenerācija ir 1 enerģija ik pēc 2 minūtēm un 1 pārtikas ierobežojums ik pēc 45 minūtēm
Zelts tiek izmantots, lai izveidotu uzņēmumus, sagatavotu likuma priekšlikumus, rīkoties ar spēlētājiem un daudz ko citu. Zelts tiek iegūts ar ikdienas misijām, kaujas caurlaidi, visaugstākajiem postījumiem abās pusēs, cūciņa, turnīri, tirdzniecība ar spēlētājiem.
Valūta tiek nopelnīta, strādājot, un jūs to izmantojat tirgum.
Ēdot pārtiku, q1 pārtika dod jums 10 enerģijas, un katrs līmenis nodrošina vēl 10 līdz Q5, kas dod 50 enerģiju.

Ikdienas uzdevumi

Šai stratēģijas spēlei ir daži ikdienas uzdevumi, kas jums būs jādara, lai sasniegtu savus mērķus.

Darbs: tas piešķirs naudu, ko tērēt precēm no tirgus.

Vilciens: kļūt stiprākam un nodarīt lielāku kaitējumu cīņās.

Veiciet ikdienas misijas: ļoti svarīgas! Tie dod zeltu katru dienu: 0,4 g uz misiju, kas nozīmē 3,2 g dienā! Un viņi dod progresēšanu BattlePass, kas arī dod bezmaksas preces un naudu.

Cīņa: vairāk cīņu ātrāk XP progresēšana nozīmē līmeni augšup, kas dod 1G un arī cīņu, dod iespēju apaļš varoņu medaļai - augšējie bojājumi abās pusēs.
Zemāk redzamajā attēlā es iezīmēju, kā jūs varat piekļūt šīm darbībām, visām šīm darbībām ir 2 veidi, izņemot misijas. Es tos iezīmēju atbilstošās krāsās.

Piezīme: misijai jums ir jānovērš virs viņiem uz darbvirsmas vai noklikšķiniet uz mobilā telefona

Kā veikt ikdienas misijas?

Ir dažādi misiju veidi, sākot no savas enerģijas izmantošanas līdz dalībai tirgū, ejam cauri dažiem padomiem, kā tās pabeigt:

Pērciet/pārdodiet vispārējā tirgū: vienkāršākais veids ir ievietot 1 preci tirgū un iegādāties to pats. Esiet piesardzīgs arī, lai to neliktu par zemāko cenu, tāpēc tā netiek nozagta. Darot to, jūs aizpildīsit kādu no misijām.

Pirkt/pārdot valūtas tirgū: šajā gadījumā pirkt no sevis nav iespējams, taču ir iespējams iegādāties citas valūtas vai jūsu valstis par ļoti lētām, piemēram, 0,01, kad jums ir “jāpārdod”, jums tas vienkārši jāievieto tirgū, un misija tiek veikta.

Izmantojiet zemes ieročus: tam ir nepieciešams 1 zemes ierocis, iegūstiet to, iegādājoties to tirgū vai pats ražojot.

Izmantojiet gaisa ieroci: līdzīgi kā iepriekš, es neieteiktu mēģināt to pats ražot

Izmantojiet enerģiju / darījumu hits misijās: būtībā tas, ko saka, vienkārši jācīnās cīņās, un tās ir iespējamas bez ieročiem.

Atgūstiet enerģiju: pabeidziet šo misiju, ēdot ēdienu, jūs kaut ko saņemat pēc spēles sākumā un vairāk, ko varat iegādāties tirgū.

Darbs kā vadītājs: jo tas jums ir jāpiešķir uzņēmums, ja viss notiek pēc plāna, kas atver jūsu uzņēmumu, ir iespējams līdz 2. vai 3. dienai, un arī ir iespējams tajā darboties kā pārvaldnieks zem manām vietām -> Bizness -> strādāt kā vadītāja cilne un atlasīt uzņēmumu un strādāt zemāk šajā lapā (šis nav parādīts attēlā zemāk).

Atkal es atzīmēju vietas, kur iepriekšminētās lietas var atrast ar dažādām krāsām.

Es iesaku pārbaudīt arī spēles wiki: https://eclesiar.fandom.com/wiki/eclesiar_wiki

Ar cieņu,

Eclesiar komanda
Atbilde
(2025-03-06 22:56)LvSnor Raksta: Reģenerācija ir 1 enerģija ik pēc 2 minūtēm un 1 pārtikas ierobežojums ik pēc 45 minūtēm

Nu šis sākumā nosaka ritmu 600 enerģijas vienības un 10 maizes iesākumā. 450 min = 7,5h maizes dienakts deva un 1200 min enerģijas uzlādē 20h.
Atbilde
Nu Eclesiar ir jāspēlē mazliet aktīvāk, proti, 8h cikls ir gana dabisks. Var spēlēt datorā, var spēlēt telefonā. No otras puses ir pastāvīgi brīdinājumi, ka administrācija var ar bezjēdzīgām darbībām visu "noraut podā".
Atbilde
« Vecāks | Jaunāks »

Pārlēkt uz:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)